A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Pakshoz közel, Tolna-Mözsön eladó egy felújított családi ház!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7131 Tolna

Pakshoz közel, Tolna-Mözsön eladó egy felújított családi ház!

Mözs egyik kedvelt utcájában kínálunk eladásra egy vegyes falazatú családi házat. Az ingatlanban a jelenlegi kialakítás szerint zárt folyosó, 3 szoba, fürdő és WC, főzőfülke, étkező és kamra található.

A szobák parkettával, a többi helyiség hidegburkolattal ellátott.

A ház műanyag nyílászárókkal felszerelt, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. Cseréjük 2010-ben és 2015-ben történt.

A téli hidegekben, a kellemes hőmérsékletet a minden helyiségben elhelyezett gázkonvektor és a nappaliban található cserépkályha biztosítja.

Az ingatlanon számos felújítási munkálatokat végeztek. 2000-ben felújításra került a fürdőszoba, melynek során rézvezetékkel szerelték fel. 2001-ben a teljes villanyvezeték cseréje megtörtént. Bekötésre került a szennyvíz elvezetés is. A ház falazata vízszigetelést kapott, ezen felül 2,5cm-es külső szigeteléssel és nemes vakolattal ellátott.

Az 748 m2-es telken elhelyezkedő családi ház hátsó részéhez csatlakozik meg egy szerelőműhely és egy aknás garázs. Az udvar körbe kerített, tágas,gyümölcsfákkal beültetett, locsolás fúrt kúttal megoldható, helyet kapott az udvaron egy különálló füstölő is.

Az alaprajz tájékoztató jellegű!

Ha felkeltettem figyelmét hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 92.2 m2
Méret tulajdoni lap szerint 748 m2
Eladási ár 18 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Ingatlan eladási ár
18 500 000 Ft
54 431
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!