A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó- Kiadó telek Dunaföldváron!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Eladó- Kiadó telek Dunaföldváron!
Eladásra kínálok Dunaföldváron egy 1086m2-es építési sarok telket, mely akár két utcáról is megközelíthető. Telephely, vállakozás létesítésére, parkoló könnyen kialakítható. Ugyanakkor egy családi ház építésére nagyszerű választás lehet. Gáz, villany telek előtt, szennyvízcsonk telken belül helyezkedik el, valamint egy gyűrűskút is megtalálható a telken.
A környék kiváló, a megközelítése, infrastruktúrája elsőrangú. Nagyszerű lehetőség fiataloknak, családoknak, akik építkezni szeretnének és egy tágas telken álmodják meg új saját otthonukat, de akár vállalkozóknak is nagyszerű lehetőséget kínál a főút közeli elhelyezkedésével!

Eladási ár: 6.800.000. Ft
Bérbeadás: 170.000 Ft/ hó+rezsi.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 1086 m2
Eladási ár 6 800 000 Ft
Kiadási ár 170 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Ingatlan eladási ár
6 800 000 Ft
19 641
Nyomtatás
Ingatlan kiadási ár
170 000 Ft
491
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!