A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Corvin negyedben 2 garzonná szétválasztható lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1085 Budapest VIII. kerület

József körút ikonikus épületében kínálok eladásra egy kétszobás, 2 bejáratos, teljes körűen felújított lakást.

A PATINÁS bérház 1894-ben épült, neogótikus stílusban és 24 lakásnak ad otthont. A gáz és villanyhálózat modernizációját követően az aula, postaládák és a lépcsőház esztétikai FELÚJÍTÁSA is megtörtént tavaly ősszel.

Tágas, zöld udvarról érjük el a magasföldszinti lakást, aminek két bejárata van. A központi ajtót két oldalról méretes ablakok fogják közre, a másik bejárat a sarki elhelyezkedésének köszönhetően egy privát 7 nm TERASZT határol.

A tágas nappali 4 .1 méteres belmagasságával, klasszikus fa ablakával, üvegbetétes ajtajával megőrizte NAGYPOLGÁRI jellegét. Innen nyílik a letisztult stílusú, épített tusolós fürdő a toalettel, mosógéppel. ( Ez mindkét szobából elérhetővé tehető 1 válaszfal bontásával.

A másik szobában amerikai konyha került kialakításra, a belmagasságnak köszönhetően egy 190 cm magasságú, 7 nm méretű ÁLLÓGALÉRIA szeparált hálóként funkcionál.

A fűtés környezettudatos, elektromos NOBO panelokkal. A meleg vízről 80 literes OKOS Ariston vízmelegítő gondoskodik.

A környék ellátottsága kiváló; éjjel – nappal megközelíthető a 4-6 villamosokkal, de a megújuló M3 megállója is csupán 5 perc sétára található.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik nagyra becsülik a BELVÁROS kínálta előnyöket, de nem kívánnak lemondani az otthonuk nyugalmáról egy patinás épületben. Ugyanakkor befektetőknek is izgalmas lehetőség mivel KÉT külön GARZON is kialakítható belőle, ami 2 párnak is könnyen kiadható közkedvelt lokációjának és a környékbeli egyetemeknek köszönhetően!!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 45 m2
Méret tulajdoni lap szerint 41 m2
Teraszméret 7 m2
Eladási ár 32 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás észak
Ingatlan eladási ár
32 900 000 Ft
90 135
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!