A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Patinás házban, felújított lakások a Váci úton!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1138 Budapest XIII. kerület

Klasszikus, kétemeletes, historizáló homlokzatú pesti bérház került felújításra,és ezzel együtt vált eladóvá 51 lakásával és 2 üzlethelyiséggel együtt.

Az épületet 1889-ben Hoffer Ottó rendelte meg Baumann és Kölber építészektől.

Az átadás 2020 harmadik negyedévében, ősszel várható.
17-től 95 négyzetméterig terjedő alapterületű lakások, 1 vagy
belső 2 szintűek.

A sokat látott épület a válságnak köszönheti, hogy még áll, és hogy most felújítás alá kerülve több embernek teremthet otthont.
Maga a háznak zárt belső udvaros jellegét meghagyják, így biztosítva a csendet és nyugalmat a lakóknak.

A projekt egy már elkészült referencia lakásában készültek a képek, ami tájékoztató jelleggel, de bemutatja a minőségét, hogyan is fognak kinézni az ingatlanok kész állapotban.

A képeken látható lakásban egyedül a galéria üvegkorlátja, és a tolóajtó hiányzik. További adatokat az adatlapon talál, kérésre pedig részletes lakáslistát tudunk küldeni.

A környéknek kiváló tömegközlekedési lehetőségei vannak, és jó környezeti adottságokkal rendelkező területen fekszik, így bátran tudom ajánlani azoknak, akik biztos helyen akarják tudni pénzüket, akár családjuknak, akár befektetésnek tudják elképzelni.

Lakás azonosító: 1.18

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 56 m2
Méret tulajdoni lap szerint 2150 m2
Eladási ár 50 400 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Ingatlan eladási ár
50 400 000 Ft
142 252
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!