A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Madárcsicsergős, 2 szobás, erkélyes, jól megközelíthető

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1118 Budapest XI. kerület

XI. ker ZÖLDÖVEZETÉBEN, egy kiváló állapotú tégla társasházban kínálok eladásra egy 54 nm, kétszobás lakást.

A 12-lakásos társasház 1974-ben épült, ápolt KERT veszi körül és folyamatosan KARBANTARTOTT. Néhány hete a teljes áramhálózat megújult az épületben.

Dupla ajtón át lépünk be a ZÁRT lépcsőházba, ahol mindössze egy fél lépcsősor vezet fel a lakásig.

A lakható állapotú CSENDES lakás 54 nm, két egész szobás, 5 nm ERKÉLYE D-i tájolású és kertre néz, szeparált konyhás, fürdő és toalett egy helyiségben. A konyha áttelepítésével a tágas nappaliba, egy plusz félszoba nyerhető!

Fűtése házközponti EGYEDI méréssel. Tavaly egy ARISTON (Velis EVO 80) elektromos vízmelegítő került beépítésre. A lakás fenntartási költsége KEDVEZŐ; közös költsége 25.000 Ft, ami TARTALMAZZA a fűtést, vízhasználatot és a felújítási alap mellett a szemétszállítást is.

A lakáshoz tartozik egy száraz és zárható 5 nm pincei TÁROLÓ.

A ház stabil háttérrel és komoly megtakarítással rendelkezik.

A környék ellátottsága kiváló; a BAH csomópont 5-6 perc sétával elérhető. Onnan 1 megálló a MOM Bevásárlóközpont az uszodával és fitnesz központtal. A Gesztenyés kert szemben. Kirándulóknak a Sashegy kínál a közelben útvonalat.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik zöldövezeti ugyanakkor jól megközelíthető otthonukat keresik! Idősebbeknek is ideális választás! Ugyanakkor keresett lokációja miatt remekül kiadható, rentábilis befektetés!

A rendkívüli helyzetben is mindent megteszünk vevőink biztonságáért!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 54 m2
Teraszméret 5 m2
Eladási ár 44 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
44 900 000 Ft
123 753
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!