A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújított kétszobás MOM közelében, zöldövezetben

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1126 Budapest XII. kerület

Németvölgy szívében, a Tartsay Vilmos utca középső részén, egy KIS lakóközösségű tégla társasház félemeletén kínálok eladásra egy 71 nm, kétszobás, KÖRBEJÁRHATÓ, szeparált étkező konyhás FELÚJÍTOTT állapotú lakást.

Az épület kívül - belül KARBANTARTOTT, jól jellemzi a lakóközösség összetartását, hogy a kulturált aulából is csak kóddal lehet kijutni.

A félemeletre vezető lépcsősort megtéve lépünk be a HEVEDERZÁRRAL is felszerelt bejárati ajtón át a lakásba. Az előszobából balra egy TÁGAS, szeparált, étkező konyhát találunk, aminek az ablaka az udvarra néz. Saját KAMRÁVAL is rendelkezik, ami előny azoknak akik szeretnek főzni.

A bejárattal szemben egy dupla szárnyú ajtó vezet a nagyobb szobába, ami D tájolású és az udvarra néz. Az ablak előtti beugróban ötletes dolgozó sarok van berendezve. Innen egy kétszárnyú ajtón át lépünk be a másik szobába, ami utcai nézetű és az ablakok bőven fejmagasság feletti magassága miatt az utcáról nem lehet belátni. Ez a szoba egy átjáróval kapcsolódik az előszobához, tehát KÜLÖN is nyílik.

Balra fordulva egy optimális méretű, ablakos fürdőszoba nyílik, ami fürdőkáddal, mosdóval, törülközőszárítóval és toalettel felszerelt.

A lakás 2 éve TELJESKÖRŰ műszaki felújításon esett át, a víz-, villanyhálózat modernizációja, a CIRKÓ kialakítása, a konyha és a fürdő is ekkor nyerte el jelenlegi állapotát. A tölgyfa parketta karbantartása is megtörtént. Az ablakok maradtak a klasszikus fa nyílászárók megőrizve az élettér polgári jelleget.

A közös költség mindössze 13 135 Ft, minden közmű egyedi mérésű. A lakáshoz tartozik egy kisebb pincei tároló. Az ingatlan tehermentes, megbízható bérlő lakja, aki szívesen marad, ha befektetésnek vásárolja meg a lakást új tulajdonosa.

A környék méltán népszerű, a Mom Bevásárlóközpont 5 perc sétára. A 17 - 61 villamosok szintén, amikkel egyik irányba a Déli pu 3. megálló, a másik irányba a BAH csomópont 1 megálló távolságra.

Összességében egy jól megközelíthető, ugyanakkor zöldövezeti lakás, ami remek elosztással rendelkezik és hozzányúlás nélkül költözhető!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 71 m2
Eladási ár 63 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet félemelet
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
63 900 000 Ft
190 542
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!