A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Nagy udvaros családi otthon Alagligeten!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2120 Dunakeszi

Eladó sorba került ez a 2 szintes, 102 négyzetméteres, 3 vagy 5 szobás, 2 fürdős, teraszos, 3 autó beállós, akár garázsos, kerti kiülős, medencés, kerti tavas lakás egy rendezett társasházban az első tulajdonosoktól.

Dunakeszi szélén vagyunk közel a város központjához és Budapestől is csak 10 perc autózásra, amerre útba esik minden jelentősebb áruházlánc képviselője is.
Gyalog ugyanennyi idő alatt a reptérre érünk, ha sportolni vágyunk, kikapcsolódni, esetleg a kutyánkkal sétálni egy jó nagyot a naplementében.
Félúton pedig a helyi ingyenes buszjárat megállóját is megtaláljuk.

Lakásunk a társasházon belüli egyedi elhelyezkedése miatt gyakorlatilag egy sorvégi háznak is beillik, mivel 3 oldalról 180 négyzetméter kert veszi körbe és csak egy falszomszédunk van.
Ugyanennek köszönhető, hogy egyedül mi állhatunk be a zárt udvarunkba ahol egy fedett beálló is van, ami jelenleg fedett teraszként funkcionál a nyári sütögetések központjaként.
Mellette kapott helyet egy kis kerti faház a kert ápolásához szükséges szerszámoknak, eszközöknek.

Belépve egyből elénk tárul a tágas földszint, hiszen a nappaliból nyíló 18 négyzetméteres teraszra is átlátunk egyből, ahonnan csak egy lépés a kis kerti tó és még egy a mobil medence.
Jelenlegi elosztásában a lakás a földszintjén egy gardróbot és a hatalmas amerikai konyhás nappalit tartalmaz a zuhanyzós fürdőn és a külön wc-n kívül.
Az étkező mellett, a lépcső alatti praktikus tároló sokmindent segít elrejteni a gardrób és a tágas konyha mellett.
A gardrób helyére könnyen háló, dolgozó vagy vendégszoba is kialakítható.

Az emeleten az eredeti tervek szerint három szoba szerepelne a sarokkádas fürdő mellett, a nagyobb gyerekszobáért cserébe viszont kettőt egybenyitottak.
Az extra napfény bejutását mindkét szinten plusz ablakok beépítésével oldották meg, amiben a felső szinten két tetőablak és egy üvegtéglás beépítés is segít.
A öt szobás elrendezés alaprajzait is mellékeltem a képek végén.

A megfelelő hőmérsékletről cirkó kazán, két klíma és a lakást körbeölelő külső szigetelés gondoskodik.
Az első az alsó szinten és a felső fürdőben a padlót fűti, a második a hálószobákban segíti a kiadós alvásunkat.
Riasztórendszer van kiépítve mindkét szinten, nyitás és mozgásérzékelőkkel.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár családjuknak, akár befektetésnek tudják elképzelni ezt az egyedi otthont.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 102 m2
Teraszméret 18 m2
Eladási ár 59 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
59 900 000 Ft
171 953
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!