A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Káposztásmegyeren, panorámás, klímás lakás eladó.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1048 Budapest IV. kerület

Káposztásmegyeren, panorámás, klímás lakás eladó.

Káposztásmegyeren, zöld övezeti részen, kínálok eladásra egy 65 nm-es 7. emeleti, parkra néző, panorámás, erkélyes, jó állapotú panel lakást.

A ház az 1980-as évek végén épült, 8 emeletes panelház. Elhelyezkedése kiváló, hiszen a környékre remek közlekedés és nagyon jó infrastruktúra jellemző. Számos tömegközlekedési eszköz elérhető közelségben van, a parkolás pedig ingyenes!
Az ingatlan zárt, biztonságos és go ndozott lépcsőházban található. A tulajdonos néhány éve, felújította a fürdőszobát. nyílászárók még az eredetiek, radiátorok a szobákban cserélve, bejárati több ponton záródó, biztonsági.
A fentiek alapján a lakás a fekvésének, a jó elosztásának, is köszönhetően nagyon barátságos, meghitt otthona lehet új tulajdonosának.

Kitűnő választás kórtól függetlenül bárkinek.

Műszaki:
Fűtés – házközponti
Vízórával rendelkezik a lakás

Környék:
Kiváló infrastruktúra és közlekedés jellemzi a környéket.
Buszok, villamosok, is pár perc alatt elérhető távolságban van.Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Property „Four” You Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Property „Four” You Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 65 m2
Teraszméret 3.5 m2
Eladási ár 32 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 7
Tájolás Dny

Helyiséglista

Étkező 17 m2
Konyha 7 m2
WC 1.5 m2
Fürdőszoba 2.6 m2
Háló 11 m2
Háló 9 m2
Nappali 17 m2
Ingatlan eladási ár
32 990 000 Ft
93 113
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!