A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Háromszobás, felújított lakás Airbnb engedéllyel eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

Háromszobás, felújított lakás Airbnb engedéllyel eladó!

Eladó a VII. kerületben, egy II. emeleti, 91 nm felújított, napfényes, dupla komfortos, 3 szobás , DNy tájolású klimatizált saroklakás Airnb engedéllyel, egy rendezett, V. emeletes liftes házban.

Eladó a VII. kerületben, a Wesselényi utcában egy gyönyörűen felújított, utcára néző, 91 nm-es napfényes, DNy tájolású, dupla komfortos, klimatizált, ebédlő-konyhás saroklakás Airnb engedéllyel, egy kívül belül rendezett századfordulón épült liftes házban.

Műszaki állapot

Az épület az 1900-as évek elején épült, 5 szintes, 49 lakásos társasház, külső és belső homlokzat egyaránt jó állapotú.
A lakást a tulajdonos műszakilag és esztétikailag egyaránt felújíttatta, a munkálatok során minőségi anyagokat használt, modernizált, a kényelmi funkciókra helyezve a hangsúlyt, ugyanakkor megőrizte a a lakás eredeti, nagypolgári hangulatát. 
Az ablakok ki lettek cserélve, az ajtók újak, illetve felújításra kerültek. A parketta cserélve lett, valamint a fürdőszobák teljes mértékben felújításra kerültek. A közművek egyedi mérés alapján fizetendők.
 A lakás a Wesselényi utcára néz.
Elektromos a fűtés, közös költség összege 18 ezer forint.

Környék

Frekventált környék, jó közlekedéssel.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 91 m2
Méret tulajdoni lap szerint 87 m2
Eladási ár 93 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás Dny

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
93 900 000 Ft
279 998
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!