A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Paks óvárosi részén 2020. nyári átadással új építésű emeleti lakás eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

E6 sz. lakás
Paks óvárosi részén épülő társasházban téglából épült, emeleti, 89,33 m2-es (+ 6,63 m2 erkély) lakás 2020. nyári átadással eladó.

A jó benapozottságú társasház két különálló épületből áll. Az egyik épületben 2 db földszinti (F1 és F2 lakás) és 2 db emeleti lakás (E4, E5), a másik épületben 1 db földszinti (F3) és 1 db (E6) emeleti lakás található. Mivel a belvárosi területeken a parkolás jelenti a legnagyobb gondot, így a pince szinten teremgarázsokat alakítottak ki. Minden lakás kapcsolatban van a lépcsőházon keresztül a teremgarázzsal.
Lakásonként önálló fűtési rendszer van, kombi kondenzáció gázkazánnal. A meleg padlófűtéssel biztosított, szoba termosztáttal. Az ingatlan 6 kamrás 1 oldalon színes műanyag nyílászáróval és Lindab redőnnyel ellátott. További műszaki paramétereket egyéni tájékoztatás alkalmával, valamint a műszaki leírás átadásával biztosítjuk.

A lakások a földszinten és az első emeleten helyezkednek el. Méretük 50-90 m2 közötti, és mindegyik rendelkezik továbbá 6-11,5 m2 közötti erkéllyel/loggiával. A fennálló igényeknek megfelelően nappali +1, nappali+2, illetve nappali+3 hálószoba kerül kialakításra a lakásokban.
Egyedülállók, a fiatal párok és akár a többgyermekes családok is megtalálhatják a számukra megfelelő otthont. Az ingatlan befektetési célnak is remek, ennek lehetőségeiről szívesen tájékoztatjuk.

A E6 sz. ingatlan(89,33m2) és az erkély(6,63m2) ára bruttó 45.800.000.- Ft. A lakáshoz 1 db mélygarázs megvásárlása kötelező, melynek ára bruttó 2.500.000.-Ft.

A lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra.
A vevőnek lehetősége van a változtatására, amely érintheti a belső helyiségelrendezést, a burkolatokat, a szerelvényeket, de nem érintheti az épület külső megjelenését és szerkezeti elemeit. A kiviteli tervektől/műszaki leírásoktól eltérő kialakítás költségeit a vételár nem tartalmazza.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, állunk rendelkezésére! CSOK is igénybe vehető erre az ingatlanra!


Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 89.33 m2
Teraszméret 6.63 m2
Eladási ár 45 800 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Ingatlan eladási ár
45 800 000 Ft
130 659
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!