A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

NAGYKANIZSÁN A RÓZSA UTCÁBAN, MÁSODIK EMELETI, 67M2-ES, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, ERKÉLYES, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS ALKALMI ÁRON ELADÓ!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

8800 Nagykanizsa

NAGYKANIZSÁN A RÓZSA UTCÁBAN, MÁSODIK EMELETI, 67M2-ES, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, ERKÉLYES, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS ALKALMI ÁRON ELADÓ!!!

PRÉMIUM MEGBÍZÁS, KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

A lakás a város közkedvelt részén helyezkedik el, iskolák, óvodák és boltok mind könnyen elérhető közelségben vannak.

Az ingatlanba belépve található egy közlekedő, egy tágas és világos nappali-erkélykapcsolattal, kettő ideális méretű hálószoba, egy étkezős konyha, valamint egy tusolós fürdőszoba.

A lakást belülről pár éve felújították, új bejárati ajtót, redőnyökkel szerelt műanyag hőszigetelt ablakokat, új konvektorokat és konyhabútort kapott, villany-és vízvezetékek cseréje is megtörtént, valamint a fürdőszobát teljes körűen felújították.
Idén októberben kezdődő panelprogram jóvoltából a társasház új külső hőszigetelést és tetőszigetelést valamint műanyag hőszigetelt erkélyajtót kap.

A lakást bevezetett víz, szennyvíz csatorna, gáz és villany teszi komfortossá, fűtéséről jelenleg gázkonvektorok gondoskodnak, de bélelt kéményének köszönhetően akár gázcirkós központi fűtés is kiépíthető.

A lakáshoz tartozik még egy közös használatú tároló is, amely nagyban megkönnyíti az ott lakók számára az éppen nem használatos tárgyak tárolását. A lépcsőház tiszta és rendezett.

A közös költség mindössze 13522- Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a vízdíjat, a lépcsőház takarítását, a szemétszállítás és biztosítás költségét, valamint a közös képviselő díját is.

A társasház előtt számos autó díjmentes parkolására van lehetőség.

Ha egy igazán jó lehetőséget keres, akkor erről nem érdemes lemaradnia.

Az lakás tulajdon viszonya rendezett, tehermentes.

Ha a lakás felkeltette az érdeklődését kérem, forduljon hozzám bizalommal, kulcsai nálam vannak, megtekintéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Üdvözlettel:

Pék Gábor
Immo1 Elit Üzletkötő

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 67 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 14 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Ingatlan eladási ár
14 900 000 Ft
44 430
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!