A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Első emeleti, felújított, bútorozott garzon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1603 Budapest VI. kerület

VI. kerület, Szinyei Merse utcában a Podmaniczky és a Szondi utca között, 39m2-es, TELJESKÖRŰEN felújított, bútorozott és gépesített elektromos fűtéses, utcára néző első emeleti garzon, liftes akadálymentesített társasházban eladó.

A társasház a Szinyei Merse utcában található, könnyű sétatávolságra a Kodály Köröndtől. A környéken számtalan kisbolt és kitűnő éjjel-nappali közlekedés teszi élhetővé.

A közelmúltban befejezett emelet ráépítésnek köszönhetően a ház teljesen megújult, új beszálló vezetékeket és lift teszi élhetővé a házat.

A lakás eredetileg egy 110 nm-es lakás volt, melyet a több bejárat adta lehetőség szerint három arányos, jól élhető, egymástól függetlenül üzemelő garzonokat alakítottak ki. A felújítás alkalmával felújították az elektromos és víz hálózatot, modern műanyag nyílászárókat építettek be, valamint lakásonként önálló konyhákat, és fürdőszobákat alakítottak ki.

Ez a lakás egy klasszikus 39 nm-es garzon. Egy hatalmas 28 nm-szobából, egy lépéstakarékos konyhából, és egy kis fürdőszobából áll.

Fűtéséről környezettudatos, hőtárolós elektromos fűtés gondoskodik.


Szívesen ajánlom befektetésnek, hiszen a kiváló környezet miatt albérletként könnyen hasznosítható, és magas hozam érhető el, de külön -külön akár első lakásként is a legjobb választás lehet.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 39 m2
Méret tulajdoni lap szerint 110 m2
Eladási ár 36 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 3.97 m2
Konyha 7.22 m2
Szoba 28 m2
Ingatlan eladási ár
36 900 000 Ft
111 088
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!