A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó telek Dunaföldváron!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Eladó telek Dunaföldváron!
Eladásra kínálok egy 394 nm –es telket Dunaföldváron. A telken jelenleg egy régi parasztház található, ami teljes felújítást igényel, de a ház lebontásával tökéletes építési telket kaphatunk. A telken van még egy 20nm–es tároló és egy 20nm –es pince is. A telek összközműves: víz, gáz, villany bekötve.
A főúttól néhány utcányira csendes nyugodt környezetben helyezkedik el, közelben boltok is megtalálhatóak. Ajánlom mindazoknak, akik otthonukat egy csendes nyugodt környezetben szeretnék felépíteni.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 80 m2
Méret tulajdoni lap szerint 394 m2
Eladási ár 3 300 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus vályog
Ingatlan eladási ár
3 300 000 Ft
9 329
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!