A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó családi ház Újsolton!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

6321 Újsolt

Eladó családi ház Újsolton!

Eladásra kínálok egy családi házat Újsolt egyik csendes utcájában. A 2064 nm-es telken egy 75 nm-es családi ház, egy 30 nm-es kisház és egy garázs helyezkedik el. A családi házban kettő szoba, előszoba, főzőfülke, fürdőszoba, étkező-nappali és spájz kapott helyett. Közművek: Víz, villany, ipari áram bevezetve, gáz telekhatáron belül helyezkedik el. Az épület vegyes falazatú, nyílászárói fa szerkezetűek, cseréptetős.
A kisház 30 nm-es, három helyiségből plusz egy gangból áll.
Újsolt egy csendes nyugodt kis község, kikapcsolódásra , pihenésre alkalmas. Az ingatlan solti ingatlanra cserélhető is.
Solt mindössze 14 km-re, Dunaújváros 30 km-re, Dunaföldvár pedig 20 km-re található. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy csendes, nyugodt, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas községben élni, vagy csak elvonulni a pörgős mindennapokból. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Méret tulajdoni lap szerint 2064 m2
Eladási ár 5 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Ingatlan eladási ár
5 500 000 Ft
15 691
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!