A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Remek befektetési lehetőség Újlipótvárosban!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1132 Budapest XIII. kerület

XIII. ker. Újlipótvárosban eladó egy remekül alakítható, 70nm-es, jelenleg 2 szobás, felújítandó, utcai nézetű, gázfűtéses lakás a Visegrádi utca elején.

Újlipótváros egyik legjobb részén, egy saroknyira a Szent István körúttól, rendezett, liftes házban található ez a jelenleg 2 szobás, ablakos konyhás, felújítandó lakás, ami alaprajzi adottságaiból kifolyólag lehetővé teszi, hogy nappali +2 hálóssá alakítsuk. Jelenleg a szobák külön nyílóak, de ezen is lehet változtatni igény esetén.

A 42 lakásos, polgári társasház műszakilag korszerűsítve lett a közelmúltban, így állapota megfelel a jelen kor elvárásainak.

Közösköltség: 20.650.- (a vízórák hitelesítése után ez az összeg csökkenthető)
Fűtése: gáz-Héra

A környék infrastruktúrája minden tekintetben kiemelkedően jó. Közelben a Nyugati Pályaudvar, de nincs messze a Jászai Mari tér sem és a Vígszínházig sem kell túl sokat sétálni. Elérhető közelségben tovább több iskola, Óvoda, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek.

Közlekedés: 4-6-os villamos; M3 metró; 15-115-ös busz.

Ajánlom befektetőknek a jó alakíthatóság és kiadhatóság miatt, illetve családoknak is, vagy fiataloknak, akik szeretnék élvezni Újlipótváros különleges hangulatát.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 70 m2
Eladási ár 47 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
47 000 000 Ft
141 494
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!