A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó családi ház Dunaföldváron!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Eladó családi ház Dunaföldváron!

Eladó családi ház Dunaföldváron, városközponttól mindössze egy km-re, csendes nyugodt környezetben. Az ingatlan 100 nm-es, 1941 nm –es telken helyezkedik el. A házban 3 szoba, konyha, fürdőszoba és spájz került kialakításra, az udvarban található egy tároló, ami garázsként is használható. Az épület falazata vályog, tető borítása pala, nyílászárói fa szerkezetűek, fűtése gázkonvektoros. Közművek: víz, gáz, villany bekötve, csatorna az utcában. Az ingatlan jelenlegi állapotában is beköltözhető, de egy kis ráfordítással hangulatos otthonná alakítható. Pakstól mindössze 24 km-re, Dunaújvárostól pedig 20 km-re található.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy nyugodt környezetben élni, városközpont és nagyobb városok közelében. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1941 m2
Eladási ár 6 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus vályog
Emelet földszint
Ingatlan eladási ár
6 500 000 Ft
19 568
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!