A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó családi ház ajándék üzlethelyiséggel!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

6320 Solt

Eladó családi ház ajándék üzlethelyiséggel!
Solt központjában eladó egy azonnal költözhető családi ház ajándék üzlethelyiséggel.
A családi ház és az üzlethelyiség egy 600 nm-es telken helyezkedik el, az ingatlan összközművesített.
1962-ben épült, falazata tégla, cseréptetős, nyílászárók szerkezete fa, az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik. A házban, helyett kapott három szoba, fürdőszoba, előszoba, kamra (itt található a padlásfeljáró), még egy előszoba, ahol ki lett alakítva a második bejárat. Az udvar hátsó részén található egy 15 nm-es garázs, amiben könnyen tárolható egy nagyobb autó is.
Az üzlethelyiség lapterülete 35 nm, összközműves, tégla falazatú, nyílászárok fa szerkezetűek, cseréptetős. Az üzlethelyiségben egy mosdó és kettő nagyobb helyiség lett kialakítva, az üzletnek kettő bejárata van külön-külön helyiségenként. Az üzlet előtt egy nagy parkoló található, ami telken belül helyezkedik el. Kiváló ajánlat, bérbe adás esetén plusz bevételi forrás, de saját üzletként is kiváló adottságokkal bír. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy központi helyen élni, közel a városközponthoz, akik vállalkozásukat az otthonuk mellet képzelik el, akik szeretnének plusz anyagi bevételi forrást az üzlethelyiség bérbeadása révén. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 135 m2
Teraszméret 6 m2
Eladási ár 14 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+2 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
14 000 000 Ft
41 191
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!