A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Pakson 58m2-es tégla lakás kiadó/eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Paks lakótelepi részéhez közel, de mégis a kertvárosban 58m-es, utcáról nyíló, földszinti lakást kínálok kiadásra/ eladásra!

A lakás alsó szintjén helyezkedik el az étkező-nappali, a konyha és a fürdőszoba WC-vel. Az emeleten pedig a további két szoba. A szobákat parketta, a többi helyiséget hidegburkolat fedi. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb terasz rész, mely tökéletes helyet nyújt baráti összejövetelek színtereként vagy a délutáni kedves családi beszélgetésekhez.
A nyílászárók műanyagok, a téli hidegben a kellemes hőmérsékletet egyedi gázkazán szolgáltatja.
Parkolás az utcán térítésmentesen megoldott.

Kellemes, nyugodt állapotok, jó megközelíthetőség jellemzi a környéket. Az üzletek, szolgáltató központ, bölcsőde, óvoda, iskola pár perces sétával elérhetőek.

Az ingatlan a képeken látható állapotban kerül kiadásra, beköltözéshez 2 havi kaució megfizetése szükséges. A bérleti díj 110.000.Ft / hó, mely nem tartalmazza a rezsiköltséget. A bérleti szerződés időtartama minimum 1 év. Az ingatlanban dohányzás, és állattartás nem megengedett. Kiköltözéskor az eredeti állapot visszaállítandó!

Eladás esetén irányára: 28.000.000.Ft

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 58 m2
Eladási ár 28 000 000 Ft
Kiadási ár 110 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
28 000 000 Ft
84 211
Nyomtatás
Ingatlan kiadási ár
110 000 Ft
331
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!