A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

ERKÉLYES, luxus, SAROKLAKÁS LIPÓTVÁROSBAN

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1054 Budapest V. kerület

V. Lipótvárosban, a közkedvelt Szemere utcában, a Honvéd park közelében, egy ötszintes tégla társasház EMELETÉN kínálok eladásra egy 83 nm + 6 nm ERKÉLYES SAROKLAKÁST ÚJJÁÉPÍTETT állapotban.
( 3D virtuális ingatlanbejárással kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! )

A ház 1933-ban épült modens stílusban és mindössze 16 lakással. Zárt lépcsőháza szintenként 2-3 lakásnak ad otthont.

A HÍVÓLIFTBŐL kilépve BIZTONSÁGI bejárati ajtón át lépünk a lakásba. Az amerikai konyhás nappali 33.3 nm és innen lépünk ki a 6 nm erkélyre ahonnan a Balaton utca látható.

A sarok ülőgarnitúra felőli oldalon nyílik a nagyobb háló, ami 17 nm és a Szemere utca látható a többrétegű, hő- és hangszigetelt sarokablakból. Közvetlenül mellette egy 5.3 nm épített zuhanyzós fürdő található toalettel, így teljes értékű LUXUSLAKOSZTÁLY áll rendelkezésünkre.

A konyha felőli oldalon nyíló közlekedő egy 3 nm GARDRÓBON vezet át a 8.3 nm kisebb hálóba, amivel szemben szintén egy 5.3 nm zuhanyzós fürdő található szintén toalettel.

A bejárati ajtó mellett található egy 3. toalett a vendégek részére. A lakás KLÍMÁVAL felszerelt, minden ablaka alumínium ELEKTROMOS redőnyökkel ellátott.

A közös költség 36.570 Ft, ami tartalmazza a házközponti fűtés díját is, a felújítási alapot és a házbiztosítást. Minden közmű egyedi mérésű.

A környék infrastruktúrája a klasszikus BELVÁROS minden előnyével rendelkezik, az M3 megállója és a 4-6 villamosok 5 perc sétára, a WESTENDBEN számtalan üzlet és szolgáltatás elérhető. Ugyanakkor a Honvéd PARK 1 sarokra üde OÁZISKÉNT várja a családokat és kikapcsolódni vágyókat.

Összességében egy kiváló adottságokkal rendelkező, exkluzív ÁLOMOTTHON, jó szívvel ajánlom azoknak akik tudják értékelni a PATINÁS környezetben található, BELSŐÉPÍTÉSZ által megálmodott és magas minőségben kivitelezett XXI. századi életteret.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 86 m2
Méret tulajdoni lap szerint 69 m2
Teraszméret 6 m2
Eladási ár 108 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Ingatlan eladási ár
108 000 000 Ft
305 318
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!