A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Sok lehetőséget kínáló családi ház eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Eladásra kínálok egy családi házat Dunaföldváron!
A városközponttól másfél km-re, csendes utcában helyezkedik el az ingatlan. A ház 1981-ben épült, 120 nm alapterületű, kétszintes, összkomfortos, szigetelt padlástér is, tető felújított.
Az alsó részen található egy garázs plusz még egy duplagarázs szerelőaknával, kazánház ahol kettő vegyes tüzelésű és egy gázkazán található. A kazánház mellett fatároló helyezkedik el. A ház hátsó részén kialakításra került egy 8x3,5 méteres fedett terasz, innen nyílik a bejárat a házba. A házba lépve az étkező tárul elénk, mellette a főzőfülke és spájz található. Az étkezőből nyílik a folyosó, a folyosóról három szoba, Wc, fürdőszoba és lejárat a szuterénbe. A ház falszerkezete tégla, nyílászárok fa szerkezetűek, az ablakok redőnyökkel, a redőnytokok faburkolattal felszereltek. A ház mellet egy 60nm-es autószerelő műhelynek készült épület helyezkedik el, mely 2000-es években épült.

A műhelynek két ajtaja van, az egyik behajtásra a másik kihajtásra is használható szerelőműhelyként funkcionáltatva. Víz villany bevezetve. A telken egy melléképület is megtalálható amiben, egy kisebb pince, spájz, előtér, kiskonyha, valamint kettő tároló helyiség található.

Igény szerint az ingatlanoz ajándékba kapható egy 5180nm-es kert, egy része bekerítve, mely külön vízóráról öntözhető. Nagyszerű lehetőség, azoknak aki szeretnék szabadidejüket kertészkedéssel tölteni.

Ajánlom figyelmébe: családoknak, vállalóknak akit, szeretnék műhelyüket az otthonuk mellett kialakítani, befektetőknek( tökéletes munkásszállás kialakítására). Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Teraszméret 28 m2
Eladási ár 25 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
25 900 000 Ft
76 203
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!