A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kiadó többszintes lakóház Dunaföldváron.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Kiadó többszintes lakóház Dunaföldváron. Az ingatlan többszintes, akár külön szintenként is bérelhető. Szintenként 100 nm-en találhatunk három szobát, amiben 10-15 férőhely került kialakításra, szeparált konyhát étkezővel, fürdőt és WC-t. Szintenként könnyen elszállásolható egy család vagy akár munkásbrigádok is. Teljes szint bérlése 300.000 Ft/hó, munkásbrigádok esetén kisebb létszámnál 35.000 Ft/hó/fő. A bérlési díj tartalmazza a rezsit, havi kétszeri takarítást, internet wifi hozzáférést és tv adást. Nagyobb kapacitás esetén lehetőség van további ingatlanok bérlésére. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 200 m2
Kiadási ár 300 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4+2 fél
Egész szobák száma 4 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan kiadási ár
300 000 Ft
848
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!