A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó két csarnok Dunaföldváron.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Dunaföldváron eladó egy 1200 nm és egy 800 nm-es üzem csarnok, 1500 nm-es telekkel.
A csarnokok 2002-ben épültek, falazatuk tégla, víz, villany, ipari áram beszerelve. A két csarnok közöttt található egy fedett szín, ami a ki és bepakolást biztosítja akár esős időben is.
Az M6-os autópálya felhajtóhoz közel, a 6-os fűútról könnyen megközelíthető, közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező telken helyezkednek el a csarnokok. Ajánlom vállalkozóknak, cégeknek, akik a közelben elhelyezkedő nagyobb gyáraknak beszállítói, de tökéletesen megfelel különböző termékek gyártásához is. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bank független, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 2000 m2
Eladási ár 99 000 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Ingatlan eladási ár
99 000 000 Ft
279 424
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!