A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Letisztult NAGYPOLGÁRI, patinás házban körúton belül

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1065 Budapest VI. kerület

Polgári életérzés Budapest Központjában!
( 3D virtuális ingatlanbejárással kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! )

Ha szeretné mindennapjait igazi nagypolgári miliőben, ugyanakkor 21. századi kényelemben eltölteni, akkor ne habozzon, mert ez a frissen felújított lakás Önre vár!

Az ingatlan a Podmaniczky utca legszebb részén (körúton belül), a platánsorral övezett szakaszon található egy gyönyörű műemlék épület első emeletén.

A lakás alapterülete tulajdoni lap szerint 100, a valóságban 120 nm, amelyen egy 35 nm-es amerikai konyhás gyönyörű nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardróbszoba, félszoba és egy előszoba található.

A lakás egy neves belsőépítész csapat tervei alapján esett át a teljes körű felújításon, megőrizve a múltat és utat mutatva a 21. századba.

Restaurálásra kerültek a 27 nm-es hálószoba eredeti gipsz stukkói, a hatalmas utcai ablakok és az ajtók. Az eredeti kilincsek maguk a csodák. Ebbe a környezetbe harmonikusan illeszkedik a modern üvegfalú kocka, ami egy önálló lakrészt rejt magában hálószoba, gardróbszoba és fürdő formájában.

A felújítás során a környezetnek megfelelően nagyon igényesen választották ki a felhasznált anyagokat, mint például az Edelholz nagyméretű halszálkás tölgy parkettát és svédpadlót, a kő burkoló lapokat, csempéket és szanitereket.

Egyedi gyártásúak a konyhabútorok, a gardróbszoba, valamint a kisebbik háló bútorai.
A lakás megfelelő klímájáról a legmodernebb hőszivattyús inverteres hűtő-fűtő berendezés gondoskodik, természetesen Wifi vezérléssel, amelyet a norvég NOBO fűtőpanelek egészítenek ki.

A külső napfény ellen a csodálatosan felújított eredeti spaletták és az elektromos alumínium redőnyök, míg az utca zajától a felújított, hő és hangszigetelt ablakok védenek.

A konyha a legmodernebb eszközökkel teljes kőrűen gépesített, s a leendő tulajdonos további kényelmét szolgálja a félszoba, amelynek funkcióját már saját maga határozza meg, hiszen lehet dolgozó szoba, vendégszoba, háztartási helyiség..

A lakás berendezett, tartalmazza azokat a legfontosabb bútorokat, amelyek az azonnali költözést és használatot lehetővé teszik.

A tulajdonosok kivitelező cége végezte el a teljes körű felújítást. Az érdeklődőknek nagyon sok referenciát tudunk mutatni, ahol maguk is meggyőződhetnek felújítások állandó, magas minőségéről.

Kedves Érdeklődő!

Ha egy igényesen megtervezett, magas színvonalon felújított, modern, de mégis a nagypolgári életérzést sugárzó lakást keres akár saját használatra, akár befektetési céllal, úgy ne habozzon, hívjon még ma, hogy biztosan ne maradjon le erről a különleges adottságokkal rendelkező lakásról!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Méret tulajdoni lap szerint 100 m2
Eladási ár 104 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
104 000 000 Ft
298 550
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!