A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

NEM MINDENNAPI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1133 Budapest XIII. kerület

A lakás nagyon jó állapotban van. Tavaly történt egy nagyobb felújítás, így az újdonsült tulajnak csak annyi dolga lesz, hogy a saját ízlése szerint tegye és rendezze be otthonossá. A lakás távfűtéses egyedi méréssel, viszont az újonnan cserélt ablakoknak köszönhetően a lakás nehezen tud lehűlni, így a fűtésre fizetendő összeg is csekély. Jelen pillanatban az ingatlan teljesen üres, így lakberendezési szempontból az új tulajdonosnak csak a képzelete tud határt szabni.
A lakás elrendezése igencsak jó. Dél-keleti tájolásának köszönhetően nagyon sok fény áramlik be mind a szobába, mind pedig a konyhába. A fürdőszoba és a konyha is meglehetősen tágas, így bármely helyiségben kényelmes elfér egy mosógép. A lakáshoz egy 2 négyzetméteres erkély is tartozik, amely tökéletes helyszínt biztosít a nyári esti borozgatásoknak, télen pedig a karácsonyi pompa megteremtésének.
Közlekedés szempontjából is tökéletes helyen van a lakás. A M3 metró 2 perc sétára van, de buszok és trolik közlekednek a környéken, így a város legfontosabb csomópontjai nagyon könnyen elérhetőek. Házhoz tartozik parkoló, így azok, akik autóval rendelkeznek, teljesen ingyen tudnak parkolni. A bevásárlási lehetőségek is nagyon jók, ugyanis pár perc sétára van egy igen híres szupermarket és a Lehel piac is.
A lakás közös költsége 7380 Ft/hó, amely tartalmazza a víz –és csatornázási költségeket és a ház közeljövőben történő szigetelését is.
Bizalommal ajánlom a lakást olyanoknak, akik első lakásukba szeretnének invesztálni, de befektetőknek is tökéletes választás.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem

NOT A DAILY INVESTMENT OPPORTUNITY!
In one of the best parts of the 13th district, close to the popular József Attila Theatre and in the vicinity of the well-known WestEnd City Center, we are offering a 37 square meter for sale with a 2 square meter balcony.
The apartment is in a very good condition. A major renovation took place last year, so the new owner will only have to make it homelike according to its taste. The apartment has an individual heating measurement, but thanks to the newly replaced windows the apartment will not cool down easily, so the heating bill is very low.
The layout of the apartment is quite good. Due to its south-eastern location, the light touches both the rooms and the kitchen perfectly. The apartment also has a 2 square meter balcony.
The apartment is perfectly located for transport as well. The M3 Metro Station is a 2-minute walk away, but there are buses and trolleys in the area, giving the owner easy access to the city's major hubs.
The common cost of the apartment is 7380 HUF / month, which includes the water and sewerage costs.
I would certainly recommend this apartment to anyone who wants to invest in their first home, but is also a perfect choice for investors.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 37 m2
Teraszméret 2 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 3
Tájolás DK

Helyiséglista

Erkély 2 m2
Szoba 22 m2
Konyha 6 m2
Kamra 1 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.8 m2
Előszoba 6 m2
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
90 014
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!