A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Jöjjön ki Óbudára

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1034 Budapest III. kerület

Óbudai csendes utcában eladó, 2007-ben épült, liftes 12 lakásos társasházban ez a fiatalos, 120 m2-es belső kétszintes, tetőteraszos 3+1 félszobás, 2 fürdőszobás, felső emeleti kiváló állapotú lakás.
Az alsó szinten tágas konyha étkező, erkélyes nappali és fürdőszoba, a felső szinten 2 teraszkapcsolatos hálószoba és a szülői háló, valamint egy fürdőszoba lett kialakítva. A két hálószobából, amit könnyűszerrel akár egybe is lehet nyitni, egy valóban tágas tetőteraszra léphetünk. A lakáshoz egy zárható, száraz tároló tartozik.
Műszaki: A 12 lakásos társasház 2007-ben épült, téglából. Ez a lakás a IV., legfelső emeleten van. Fűtése gáz cirkó, radiátorokkal, természetesen az egész légkondicionált. Nyílászárók a mai kor igényeinek abszolút megfelelő műanyag ablakok, az emeleten rolóval és szúnyoghálóval ellátva. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázs beálló, ugyanakkor az itt lakóknak az utcán a parkolás ingyenes.
Elhelyezkedés: A tömegközlekedés kiváló, 5 percre a Bécsi úton járó villamosokat és buszokat elérhetjük. Iskola, óvoda néhány lépésre, bevásárlás 2 megállóra az Eurocenterben, valamint a Kolosy téren megoldható.
A lakásban jelenleg bérlő lakik ezért 3 hónapon belül beköltözhető.
Összességében ajánlom olyan családoknak, akik csendes, de mégis a tömegközlekedéshez közeli budai lakást keresnek, és ahol nem kell semmilyen felújítási munkáltokat elvégezni a beköltözés előtt.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JBA Széphalom Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 102 m2
Teraszméret 25 m2
Eladási ár 94 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+2 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás nyugat

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
94 000 000 Ft
265 739
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!