A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó kertes ház kettő üzlethelyiséggel!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7020 Dunaföldvár

Dunaföldvár központjában kertes ház kettő üzlethelyiséggel eladó!

A házban egy nappali, konyha (egy kis átalakítással amerikai stílusú), fürdő, egy közlekedő és egy tágas szoba helyezkedik el. A nappaliban és a szobában egyaránt beépítésre került egy-egy cserépkályha, amik akár a gázkonvektorok mellet, igény szerint gondoskodnak a fűtésről. A ház 53 nm és egy 563 nm-es telken helyezkedik el, valamint az udvarban található egy 10 nm-es (akár nyári konyhaként használható) épület és egy pince is. Az ingatlan összközműves,vegyes falazatú,(tégla, vályog) nyílászárok műanyagok.
A ház mellett, utcafronntal rendelkező két külön bejáratú üzlethelyiség is megtalálható. A kisebbik üzlethelyiség 15 nm-es a nagyobbik 30 nm és ehhez tartozik egy 15 nm-es helyiség, amiben kézmosó valamint szeparált WC található.
Elhelyezkedése központi, buszpálya udvar, boltok, üzlethelyiségek közelben. Az ingatlan sok lehetőséget kínál leendő tulajdonosának.
Ajánlom figyelmébe: fiataloknak, családoknak, befektetőknek, kereskedelemmel foglalkozóknak. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 110 m2
Méret tulajdoni lap szerint 563 m2
Eladási ár 18 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
18 990 000 Ft
53 685
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!