A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújítandó 38 nm-es garzon a VI. ker Szondi utcában!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1063 Budapest VI. kerület

ELADÁSRA kínálunk a VI. ker. Szondi utcában egy V. emeleti, 38 nm-es, tehermentes, felújítandó garzonlakást.

Jó állapotú, rendezett belső udvarú és nem utolsó sorban barátságos lakóközösségű társasházban kínáljuk ELADÁSRA ezt a remek, világos és csöndes lakást, melyet egy esetleges esztétikai felújítást követően már használhatunk is. Ajánlom a lakást mindazok számára, akik jó helyen, jó infrastruktúrával rendelkező lakásban képzelik a jövőt, vagy a befektetésben gondolkodóknak, akik a belváros vonzása miatt szeretnének itt lakást vásárolni. Ez ilyen!

Műszaki leírás:

A közös költség 15060 Ft, melynek tartalma, szemétszállítás, karban tartás, felújítási alap és vízdíj. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A melegvizet gázkazán segítségével tudjuk előállítani. A fogyasztás mérőórákkal biztosított. A szobában a nyílászáró cseréje megtörtént.

Közlekedés:

A belváros közelsége magáért beszél, a kis földalatti (M1), a 20-as, 30-as buszok és a 72-es és 75-ös trolibuszok megállói csupán néhány perces távolságra találhatók. Az Állatkert és a Városliget 5, a Westend és a nagykörút kb. 15 perces sétával megközelíthetők. Kis boltok a közelben. Iskola óvoda szintén a társasház közelében.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 38 m2
Eladási ár 29 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás kelet

Helyiséglista

Szoba 18 m2
Előszoba 3 m2
Fürdőszoba 5 m2
WC 2 m2
Ingatlan eladási ár
29 990 000 Ft
90 285
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!