A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kiadó kétszoba hallos lakás a VII. kerület, Asbóth utcában

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1075 Budapest VII. kerület

KIADÓ havi 200 ezer forintért a VII. ker. Deák térnél, az Asbóth utcában, KÖRÚTON BELÜL, 68 m2-es, 2 szoba hallos, étkezős EMELETI lakás LIFTES, Bauhaus házban. A VILÁGOS, CSENDES lakásnak 2 ERKÉLYE van, ablakai UTCÁRA és udvarra is néznek.

Irodának, rendelőnek, vagy családi otthonnak is alkalmas. Korábban ügyvédi irodaként működött.
A lakás bútorozatlanul kiadó (beépített konyha, mosógép van). Kisállat nem hozható, dohányzás a lakásban nem megengedett.
Önmagára és környezetére igényes bérlőt várunk. Közjegyző előtti nyilatkozat szükséges. Egyhavi bérleti díj és kéthavi kaució ellenében azonnal költözhető. Minimum egy évre kiadó.

Műszaki:
A lakás karbantartott, jó műszaki és esztétikai állapotú. Fűtése házközponti, a közös költség 41 ezer Ft, ebben a hideg-meleg víz és a fűtés is benne van. Havi összes rezsije kb. 46-48 ezer Ft.

Környezet:
Az ingatlan népszerű környéken a Deák tér és az Astoria vonzáskörzetében található. A házba a Károly körútról is be lehet jutni. A környéken többféle üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető, kitűnő a közlekedés és számos étterem, kávéház ad lehetőséget kikapcsolódásra. Turisták, külföldiek által különösen kedvelt környék.

Közlekedés:
2-es, 3-as metró, kisföldalatti, 47-es, 49-es villamos, 5-ös, 7-es 8-as, 9-es, 107-es, 110-es, 112-es, 178-as, 133-as, 239-es buszok.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 68 m2
Teraszméret 2 m2
Kiadási ár 200 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás kelet
Ingatlan kiadási ár
200 000 Ft
611
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!