A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kikapcsolódás a Dunapart mellett Tasson!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

6098 Tass

Hangulatos nyaraló a Duna part mellett Tasson!
A nyaraló tehermentes azonnal birtoka vehető.
Az épület 1976 környékén épült, szerkezete : beton alap falazata tégla, 50 nm alapterületű! A tágas 20 nm - es ( akár beépíthető) teraszról nyílik a bejárat a természetes fénytől megvilágított nappaliba. Az épületben kettő 9 nm -es háló szoba , mind kettő a nappaliból külön állóan nyílik, valamint egy fürdő szoba és egy külön bejáratú hangulatos kis konyha található. A konyha bejárata könnyen áthelyezhető a nappaliba vagy akár az egybenyitásuk is megoldható! A telek területe 213 nm, kocsibeálló szőlővel felfuttatva, ami árnyékot ad járművünknek valamint egy tágas árnyékos hátsó udvar amin helyet kapott egy szerszám tároló. Nyílászárók fa szerkezetűek, fűtés a kéménynek köszönhetően megoldható. Közművek: víz, villany , csatorna egy éve bevezetve. A nyaralótól a Kunsági csatorna 40, Duna part 50 és a szabad strand 200 méter távolságban helyezkedik el. Ajánlom figyelmébe mindazoknak: akik szabadidejüket vagy mindennapjaikat egy csendes hangulatos vízparti helyen szeretnék tölteni. Vízpart kedvelőknek , horgászoknak, idősebbeknek vagy akár családoknak is!Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Teraszméret 20 m2
Eladási ár 7 950 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
7 950 000 Ft
23 934
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!