A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kihagyhatatlan ajánlat!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2096 Üröm

Ürömön a táborföldi lakópark egyik csendes, sík utcájában 2003-ban épült, 2014-ben teljesen felújított, 2 szinten, nappali+3 hálós, kifejezetten jó állapotú, 500 nm telekterülettel rendelkező, ikerházfél eladó.
Beosztása ésszerű praktikus, a földszinten teraszkapcsolatos világos konyha-étkező-nappali, vendég mosdó, garázs. Emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, melyből a szülői háló erkélyes, így csodás kilátás nyílik a környező hegyekre.
Műszaki: A ház 2003-ban 38-as téglából épült, külső szigeteléssel ellátott. A mai újszerű állapot, a 2014-es komplett felújításnak köszönhető, amikor is nem a spórolás volt a fő szempont. Komplett nyílászáró csere, teljesen új minőségi burkolatok, teljesen új modern gépesített konyhabútor, teljesen új igazán egyedi teraszburkolat. A szigetelésnek az új ablakoknak valamint a modern kazánnak köszönhetően rezsiköltsége rendkívül kedvező. Gépjármű elhelyezéséről egyállásos garázs gondoskodik, ugyanakkor kapun belül még 2 autó parkolása abszolút megoldható. A kert lépcsőzetes kialakítású, a már beállt növényzetnek köszönhetően kellő intimitást ad az háznak. Ápolása és karbantartása, már jól bejáratott profi szakember keze munkáját dicséri. Természetesen az egész épület klimatizált, és riasztórendszerrel kiépített.

A környék dinamikus fejlődésének köszönhetően, mindent megtalálunk pár percre ami a napi élethez szükséges, ugyanakkor Budapest 3 kerülete rövid időn belül, akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyen elérhető.
Ajánlom mindenkinek jó szívvel, aki biztonságban szeretné tudni a családját, egy élhető, modern, otthont keres a környéken és semmilyen felújítási munkálatokba nem akar belevágni…

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JBA Széphalom Ingatlan KFT. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1 per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 152 m2
Méret tulajdoni lap szerint 500 m2
Teraszméret 40 m2
Eladási ár 115 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
115 000 000 Ft
345 865
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!