A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

-- KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁK! --

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1064 Budapest VI. kerület

Az ingatlan a társasház első emeletén helyezkedik el. A nappali ablaka az utcára, a hálószoba ablaka pedig a csendes, virágokkal díszített udvarra néz. A szobák KÜLÖN NYÍLNAK. A konyha ideális méretű, étkezővel ellátott és egy tároló is kialakításra került a lakásban. A lakás jó állapotú, igény szinttől függően egy festést követően azonnal hasznosítható.

Elosztásának és elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan alkalmas akár befektetésnek, hosszú távú kiadásra, akár fiatal párok számára, mindazoknak akiknek fontos a jó infrastruktúra és a belváros adta előnyök.

A környék jól ellátott és remek közlekedés jellemzi. A közelben élelmiszer boltok, posta, pékség, minden ami a mindennapi élet kényelmét szolgálja.

Bármi kérdése merülne fel, hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 55 m2
Eladási ár 39 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
39 900 000 Ft
118 977
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!