A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

II. Batthyány Tér mellett könnyen kiadható, 54 nm-es, napfényes lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1027 Budapest II. kerület

II. Batthyány Tér mellett, a Fazekas utcában eladó egy 2. emeleti, 54 nm-es, rendkívül napfényes, utcára és belső kertre néző lakás!

Ideális választás lehet fiataloknak vagy befektetési célzattal! A két tágas utcai szoba, két egyenrangú hálószobaként funkcionál, a közös teret pedig az ablakos étkező rész biztosítja! A házban, ehhez hasonlóan, több lakás is évek óta bérbe van adva, a metró, Vásárcsarnok, 4-6-os villamosvonal közelsége miatt könnyen és gyorsan kiadható!

Konvektoros fűtés szolgáltatja a meleget, a közös költség vízzel és felújítási alappal 18.200 Forint. A fürdőszoba és a WC fel lett újítva, összességében megkímélt állapotban van!

Környék - közlekedés:
A Széll Kálmán Tér, Mammut Bevásárlóközpont, Dunapart, Batthyány tér pár perces séta. A metró és HÉV mellett több busz- és villamosvonal is rendelkezésre áll, akár a Belváros, akár több egyetem is gyorsan elérhető! A Várba 10 perc alatt fel lehet gyalogolni, kellemes helyszín lehet egy délutáni kikapcsolódáshoz!

_____

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 54 m2
Eladási ár 46 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
46 900 000 Ft
139 850
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!