A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

3 szobás, 68 nm-es, karban tartott lakás ELADÓ X. ker. Újhegyen!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1108 Budapest X. kerület

X. ker. Újhegyi lakótelep központjában kínálunk ELADÁSRA egy 68 nm-es, V. emeleti, 3 szobás, átlagos állapotú karbantartott, tehermentes lakást.


A társasház átesett a panelprogram keretében egy felújításon. Ajánlom a lakást olyan családoknak, esetleg befektetésben gondolkodóknak, akik egy élhető, akár azonnal költözhető lakást szeretnének venni. A társasház tulajdonosainak a parkolás a ház körüli parkolókban ingyenes.

Műszaki leírás:

A panelprogram keretében a nyílászárók cseréje megtörtént. A társasház külső szigetelést kapott. A közös költség 13 400 Ft, melynek tartalma, szemétszállítás, karban tartás, felújítási alap. A fűtés átalány 15.000 Ft.

Közlekedés:

A csend és nyugalom ellenére az infrastruktúra kiváló. A 85 busz az Örs vezér térre, valamint a KÖKI terminálra rövid időn belül eljuttat minket. A közelben rengeteg bevásárlási lehetőség, azonkívül bölcsőde, óvoda, iskola, posta is megtalálható. Az újhegyi uszoda közelsége a sportolást kedvelők számára nyújthat kikapcsolódást. A társasház mellett közvetlenül ott a Penny, ahol a napi bevásárlásainkat megtehetjük.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 68 m2
Teraszméret 3.5 m2
Eladási ár 31 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus panel
Emelet 5
Tájolás Dny

Helyiséglista

Loggia 3.5 m2
Szoba 17 m2
Szoba 13 m2
Szoba 9 m2
Konyha 6 m2
Közlekedő 9 m2
Fürdőszoba 1.5 m2
WC 1.5 m2
Ingatlan eladási ár
31 900 000 Ft
96 386
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!