A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Dunapart közeli Otthon Szigetszentmiklóson!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2310 Szigetszentmiklós

Ingatlan bemutatása:
Csendes utcában a 90 m2-es családi ház egy 1127 m2-es parkosított nagy telken helyezkedik el, ami két utcáról is megközelíthető, így kettő bejárat van a telekre és a házba is.
A kisebb teraszon át főbejáraton belépve egyedi tervezésű tágas előszoba fogad, ugyanitt a bejárati ajtóval szembe található a nagy teraszról a másik bejárat is a házba, így nem kell körbe sétálni a házat, hogy bejuthasson. Tovább haladva van egy közlekedő, ahonnan a két szobába, a fürdőszobába és wc-be tudunk bejutni. A közlekedő egybe nyitott a nappalival, az ebédlővel és balra fordulva a konyhával, melyek szintén nagyon tágasak és kellemesen világosak a délkeleti fekvésének köszönhetően. A konyhában egy külön nyíló kamra is kiépítésre került, ahol a gázkazán is található.
A ház mögött egy nagy 14,23 m2-es (5,58 m2 + 8,65 m2) fa szerkezetű kettő részre osztott tároló lett elhelyezve.
A teljes telek egy tulajdonban van, egy helyrajzi számon belátásgátló kerítéssel van elhatárolva. A hátsó kertben (telken) medence kiépítésére vagy kihelyezésére van lehetőség, jelenleg egy nagyobb medence méretének megfelelő terület van lebetonozva. Ugyanitt még egy 14,5 m2-es fa szerkezetű pergola, igény szerint kihelyezett kerti bútorokkal ad számos lehetőséget kerti partik, családi találkozók lebonyolítására.
Lehetőség van e telekre mobil ház kihelyezésére vagy további épület építésére, aminek az engedélyeztetése már a vevőt terheli.

Műszaki:
A ház 2 éve folyamatosan újítva volt.
2004-ben épült 30 cm-es Porotherm téglából perlittel dúsított alapvakolatra fehér kőporvakolattal, a lábazaton nemesrabic vakolattal, alacsony hajlású nyeregtető - cserépfedéssel.

A belső padlóburkolatok a szobákban, nappaliban laminált parketta - a konyhában ebédlőben, fürdőszobában, wc-ben mázas kerámia. A vizes helységek falburkolata mázas kerámia.
A fűtést és a meleg vizet modern gáz-cirko kazán biztosítja. Hűtő-fűtő klíma a nappaliban. Pr-telecom Tv + Internet jelenleg is bekötve.

A telek egésze újonnan gyepszőnyegezve, leylandi ciprusok vannak telepítve végig a belátásgátlóval ellátott kerítés mentén, sok a virág, locsoló rendszer öntözi az egész kertet. Mindkét felén locsolásra, medence feltöltésre kiépített fúrt kút.
A hátsó telken medencének lebetonozott terület 30 m2-es. A telek első és hátsó felén is van nagy kapu, két különböző utcára való kijárással. (Akár több teherautó, lakókocsi vagy hajó tárolására is alkalmas!) A telek első felén egy lebetonozott kocsibeálló van 2 autónak. A szomszéd telekhatárnál beton támfal lett építve.

Környék, Infratruktúra:
Üdülve lakhat!
Vízpartra kilátás, közös lejárat a Duna partra a házzal szemben, két percre pedig végig sétálható vízparttal vendéglőkhöz, fagyizóhoz, közérthez, majd a szigethalmi és tököli vízpart egészen a tököli parkerdőig.
Ezen a részen horgászati és csónakázási lehetőség is van!

Nagy népszerűségnek örvend a Szigethalmi Piac.
Buszmegállók szintén 2 perc, melyek 5 perc alatt bevisznek Szigetszentmiklós-Gyártelep központig, ahonnan további buszjáratok vannak nagyon sok városba, a Ráckevei Hévvel pedig bejuthatunk Budapest - Közvágóhídig.
10-15 percre bevásárlóközpontok nagy választéka.
5 percre a Taksonyi híd.

Akinek ajánlom:
A telek adottságainak köszönhetően, ideális akár több generációs családoknak, házaspároknak aki még család alapítás előtt vannak.

FIGYELEM!
Telek I. 720 m2 + családi ház becsült értéke: 35 M Ft
Telek II. 456 m2 becsült értéke: 20 M Ft
Most a két telek és a ház egyben eladó reális áron: 42 Millió Ft-ért!

Hívjon bizalommal minden lehetőséget meghallgatunk!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1176 m2
Teraszméret 11.87 m2
Eladási ár 42 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla

Helyiséglista

Terasz 11.87 m2
Előszoba 12.34 m2
Közlekedő 6.76 m2
Szoba 9 m2
Szoba 10.5 m2
Amerikai konyha 22.84 m2
WC 1.62 m2
Fürdőszoba 6.31 m2
Kamra 3.6 m2
Ingatlan eladási ár
42 000 000 Ft
128 937
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!