A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Metró közeli, 2 szobás, felújítandó, erkélyes panel lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1041 Budapest IV. kerület

A metró 10 percen belül elérhető, akárcsak az M3-as bevezető, emiatt könnyen és gyorsan tudunk eljutni a belvárosba.

A közelben számos iskola, óvoda és jó nevű gimnázium is megtalálható. Az ingatlan jó elosztású, különnyíló szobákkal és különálló fürdővel WC-vel. A közös költség 14.000 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot is.

A lakás elhelyezkedése és az ára miatt is, jó befektetés lehet. Aki nem ijed meg egy kis szakipari munkától vagy alacsonyabb összegből szeretne egy család számára is alkalmas lakás tulajdonosa lenni, keressen!


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 53 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 25 600 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 9
Tájolás DK

Helyiséglista

Szoba 17 m2
Szoba 14 m2
Konyha 7 m2
WC 2 m2
Fürdőszoba 5 m2
Gardrób 3 m2
Ingatlan eladási ár
25 600 000 Ft
78 590
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!