A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Paks közelében Dunakömlődön eladó családi ház

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7027 Paks

Paks közelében Dunakömlődön eladásra kínálok egy 2 szobás családi házat.

A nettó 76,4m2-es családi ház, az 1940-50-es években vegyes falazatból, téglából és porotherm 30-as téglából épült. Az ingatlan egy konyhát kamrával kiegészülve, 2 nagy méretű szobát és egy fürdőt WC-vel rejt magában. A házhoz csatlakozik még a külön bejáratú kazánház. A szobákat, folyosót laminált padló és padlószőnyeg, a többi helyiséget hideg burkolat fedi.

A házat 2005-ben teljes körűen felújították,7 cm-es külső szigeteléssel látták el, az ablakokat a mai kornak megfelelő fanyílászáróra cserélték, amit mindenhol szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek fel. Az ingatlan tető cseréje is megtörtént, ami zsindely tetőfedővel valósult meg. Az ingatlanhoz a felújítás során került hozzáépítésre a konyha.

A ház fűtéséről Hőterm 4-es vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, ami a minden helyiségben elhelyezett radiátoron keresztül biztosítja a téli hidegekben az ingatlan kellemes hőmérsékletét.
Gáz a telek előtt megtalálható, a többi közmű bevezetésre került.

Az ingatlan 875 nm-es telken található , melyen egy pince, 2 beállós garázs és egy melléképület is rendelkezésre áll. A garázst és a melléképületet utólagosan építették az ingatlanhoz, aminek hátsó falait beton támfallal és vaspillérrel erősítettek meg.

A családi ház elhelyezkedésének köszönhetően csodálatos panoráma tárul elénk. Étterem, bolt, posta és buszmegálló pár perc sétával elérhető.

Ajánlom mindenkinek aki csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, de mégsem távol a városi forgatagtól.

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 76.4 m2
Eladási ár 15 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
15 900 000 Ft
48 812
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!