A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Most, csak ez az egy van!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2083 Solymár

Solymár egyetlen közkedvelt lakótelepén, tégla építésű társasházban 3. emeleti 70 nm-es étkezős konyha + 3 nagy szobás, erkélyes lakás eladó.
Beosztása: előszoba, mellékhelység, fürdőszoba, étkezős konyha, 3 nagy szoba az egyik erkéllyel.
A konyhában egy étkezőasztal kényelmesen befér, a fürdőszoba és a mellékhelység külön van.
Műszaki: a társasház a 80-as évek végén épült téglából, gázkonvektoros fűtéssel. A közös költség, emiatt nagyon kedvező, havi 7.070,-Ft. A rezsi a mérőórák alapján, a valós fogyasztás után fizetendő. A lakás részlegesen felújított állapotban van. A nyílászárók, villanyvezetékek, vízvezetékek, burkolatok, fürdőszoba, mellékhelység, konvektorok az elmúlt években ki lettek cserélve.
Infrastruktúra, közlekedés:
A környék minden szempontból tökéletesen ellátott, a közelben minden rendelkezésre áll, amire a hétköznapi életben szükség van.. (SPAR, ALDI,LIDL, óvoda)
Összességében, egy alacsony fenntartású, kedvező adottságú, kényelmes, téglaépítésű lakást ajánlok a figyelmébe, ilyen típusú lakás ritkán van a piacon!
Szakértő kollégánk teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.Üdvözlettel: Nabilek Judit Immo1 Ingatlaniroda, Solymár Templom tér, /a buszmegállóban./

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hutweide Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 70 m2
Teraszméret 8 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 4
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
91 791
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!