A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó zártkert Dunavecsén! Dunavecse szélén 2111nm-es rendszeresen gondozott, könnyen megközelithető zártkert eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

6087 Dunavecse

A zártkerten található egy 32nm-es teljesen alápincézett épület, ami gyümölcstárolóként használtak, továbbá 10 sor jól termő szőlő, három dió, egy alma, egy körte és egy cseresznye fa is. Az ingatlan tehermentes. Közművek bevezetése az új tulajdonos igénye szerint valósulhat meg, a növények öntözéséről a kertben lévő fúrt kút gondoskodik, áram a zártkert végén található, bevezetése könnyen megoldható, az épületben a villanyvezeték rendszer kiépítésre került.
Ajánlom mindazoknak, akik nagyra értékelik a saját termesztésű zöldségeket, gyümölcsöket és egy kis kikapcsolódásra vágynak.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 2111 m2
Eladási ár 1 350 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Ingatlan eladási ár
1 350 000 Ft
4 079
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!