A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

ELADÓ 1+1 szobás, 43 nm-es, I emeleti lakás a XVI. ker. Centenárium lakótelepen!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1165 Budapest XVI. kerület

XVI. ker. Centenáriumi lakótelepen kínálunk ELADÁSRA, egy 43 nm-es, I. emeleti, 1+1 szobás, tehermentes, átlagos állapotú, loggia-s lakást.

Sok zöld, sok kis üzlet, a ház körül ingyenes parkolás, jó infrastruktúra jellemzik a környéket, ahol ELADÁSRA kínáljuk ezt a remek alaprajzú lakást. Szükség szerint egy esztétikai felújítás után azonnal költözhető is a lakás. Ajánlom fiatal pároknak és időseknek egyaránt.

Műszaki leírás:

A közös költség 6500 Ft, melynek tartalma szemétszállítás, karban tartás, felújítási alap. A fűtésről konvektorok gondoskodnak. A melegvizet gázkazán biztosítja. A nyílászárók fából vannak és redőnnyel ellátottak. Az emeleti szinten 4 lakás van, melyekhez egy közös tároló tartozik.

Közlekedés:

Az infrastruktúra kiváló, az Örs Vezér tér 10 perc alatt elérhető. Hévvel, busszal egyaránt közlekedhetünk, melynek megállói pár perc séta távolságra vannak. A környéken rengeteg kis üzlet található. A társasház aljában pedig CBA áruház segíti a bevásárlást. Óvoda iskola szintén járótávolságra megtalálható.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 43 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 27 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 1
Tájolás dél

Helyiséglista

Loggia 4 m2
Szoba 16 m2
Szoba 7 m2
Előszoba 4 m2
Fürdőszoba 3 m2
WC 1 m2
Ingatlan eladási ár
27 000 000 Ft
83 799
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!