A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ritka lehetőség Budakeszin!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2092 Budakeszi

Budakeszi kedvelt részén a végállomáshoz közel, jól megközelíthető kis forgalmú utcában találjuk ezt a délnyugati fekvésű, meghitt nyugalmat árasztó, két szintes, ÖNÁLLÓ, közepes állapotú családi házat.

Az ingatlan előnye, hogy a település főútjához közel helyezkedik el, ugyanakkor Budakeszi egyik legszebb zöldövezeti területén, egy csendes, nyugodt, magával ragadó környezetben található. Az ingatlant egy gyalogos magánúton lehet megközelíteni.

A családi ház közepes állapotban van, az új tulajdonos saját igényei szerint átalakíthatja a mai kor ízlésének megfelelően, a lehetőségeknek csak a fantáziája szab határt!

A ház egy körbekerített saját kerttel rendelkezik, melyek családi-, baráti összejövetelek helyszínei lehetnek.

A fűtést gázkonvektor biztosítja, valamint fatüzelésű kandallót is igénybe vehetnek. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.
Az ingatlanhoz egy kis tároló is tartozik.


- ÖNÁLLÓ ház
- nem utcafronti
- saját kert
- bruttó 60m-es lakótér
- 351nm-es telek
- 2 szoba
- pince
- tároló


Egy csendes, forgalomtól mentes utcában, egy kellemes hangulatú lakást kínálok Önnek, amely kiváló életvitelszerű használatra, de befektetésre is páratlan döntés, hiszen nagyon gyorsan és nagyon jó feltétekkel kiadható!!

Infrastrukturális ellátottsága kiváló: a háztól 10-15 percre bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium is elérhető valamint pár perc sétányira Budakeszi városközpontja - ahol üzletek, posta, gyógyszertár, háziorvosi rendelők, cukrászdák, szépségszalonok, éttermek és bankok gazdag választéka található.

Kirándulók, természetkedvelők is előnyben: 15-20 perc sétaútra található a Vadaspark, Szép-Juhászné gyermekvasút, valamint a Normafa és a Jánoshegy is bő egyórás sétányira található.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 60 m2
Méret tulajdoni lap szerint 351 m2
Eladási ár 22 600 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
22 600 000 Ft
69 380
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!