A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Befektetési ingatlan a Városliget szomszédságában

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

Eladó a VII. kerületben a Városliget szomszédságában, 41nm-es, első emeleti, felújított, bútorozott gépesített lakás.

A társasház a VII. kerület Ligetváros részén található, egy sarokra az egykori Felvonulási térről, és a megújuló félben lévő Városligettől.

A társasház jó állapotú, néhány évvel ezelőtt teljes műszaki és szépészeti megújuláson esett át, a kifogástalan állapot a kitűnő közös képviseletet igazolja.

A lakás eredeti állapotában egykoron egy 80 nm-es saroklakás volt, ám mivel a kerület ezen részén óriási kereslet van a befektetésre szánt kis ingatlanokra, így két másfél szobás lakást alakítottak ki, egyenként 36, és 41 nm-eset. A lakások egymástól függetlenül működnek, mindegyik önálló víz és villanyórát kapott, kizárólagos használati megosztással megvásárolható.

Kialakításakor fő feladat volt az élhető terek, és a hasznos terek kialakítása, minden négyzetcenti hasznos feladattal bír a lakásban.

A lakás teljes felújítására egy év teljes körű garanciát vállal a beruházó, a képeken szereplő berendezési tárgyak, műszaki eszközök kivétel nélkül a vételár részét képezik.

Elsősorban hosszú távú kiadásra ajánlom, vagy első gyermeke lakhat megkérdőjelezhetetlen minőségű otthonban, míg a másik lakás hasznosítása mellett még költőpénzre sem kell áldozni.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 41 m2
Méret tulajdoni lap szerint 76 m2
Eladási ár 44 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás dél

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 6 m2
Szoba 11.6 m2
Nappali 24 m2
Ingatlan eladási ár
44 500 000 Ft
138 113
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!