A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Fantasztikus áron, a legszebb helyen!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2083 Solymár

A gyönyörű Solymár egyik legszebb csendes utcájában, örök panorámás, erdővel körülölelt 500 nm-es telkén található ez az eladó 125 nm-es családi ház.
Az ingatlan rendkívül jó, praktikus beosztású. Az utca szinten egy kétállásos garázs, közvetlen fölötte hatalmas terasz lett kiépítve, ahonnan a pilisi hegyeket csodálhatjuk. Földszinten kertkapcsolatos konyha-étkezőt, nappalit, fürdőszobát, hálót és a fűtőközpontot találjuk.
Az emeletre egy tetszetős fenyőfából készült feljárón jutunk fel, ahol három hálószoba, egy gardrób és egy fürdőszoba lett kialakítva. Minden emeleti hálószobához tartozik egy pici erkély, intim hangulatot biztosítva a természettel.

Műszaki: Az épület 2000-ben épült 30-as Porotherm téglából 5cm-es dryvit szigeteléssel. Tatai cseréppel fedett a tető, a nyílászárók műanyagok, mindenhol szép világos, napsütötték a szobák. A fűtés vegyes tüzelésű kazánról történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A földszinti helyiségekben barátságos padlófűtés, az emeleten radiátorok ontják a meleget. Három fázis bevezetésével áramszünet esetén is biztosított az áram. A gáz a telken belül kiépített és a konyha-nappali között van még egy plusz kémény is, így akár kandallót is készíthet a leendő tulajdonos. Az ingatlan műszakilag alapvetően rendben van, igény szerint gázkazán beszerelhető.
A kertben gyümölcsfák érlelődnek és rózsabokrok nyílnak, a hátsó rész csodás sziklakertté varázsolható. Az erdő közelsége és az örök panoráma egyedivé teszi a hely hangulatát. Olyan környezet ez, ami alkalmas családi, baráti összejövetelekre, de akár egyedül, csendben is otthonosan érezheti magát az ember.
A Templom tér 12-15 percre van gyalogosan, közelben a bevásárlóközpontok, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, kultúrház. A kék busz is innen indul, a vonatállomás autóval pár perc.

Összességében: Egy olyan ingatlant ajánlok szíves figyelmébe, mely nagyon kedvező áron van a piacon,
remélhetően pillanatok alatt gazdára lel. :-)

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JBA Széphalom Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Méret tulajdoni lap szerint 500 m2
Teraszméret 30 m2
Eladási ár 53 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
53 900 000 Ft
164 651
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!