A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Bauhaus jellegű házban jól alakítható, emeleti napfényes lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1092 Budapest IX. kerület

IX. kerület belső részén eladó, rendszeresen karban tartott, átlagos állapotú 87nm-es 2+1 szoba + hallos lakás, liftes ház harmadik emeletén!

A társasház karnyújtásnyira fekszik a jól csengő Ráday utcától, a bauhaus-ra emlékeztető homlokzati elemek, a félköríves formák jól illeszkednek a környék modern irodaházai közé.

Az épület hat emeletes, liftes, kimondottan jó állapotú, a lakások fűtését egységesen házközponti fűtésről kapják a meleget.

A lakás a harmadik emeleten található, korszerű, az épület stílusával egybevágó megoldások kaptak helyet, a mindmáig érintetlen alaprajzon. Kialakítása együttesen őrzi a modernt, a praktikumot, a letisztultságot, 3m-es belmagassága, óriási ablakfelületei teszik mégis élhetővé, légiessé az egész lakást.

Alaprajza változtatás nélküli, helyiségei arányosak, jelenleg 2+1 szoba+ hall, ám mivel a falak többsége válaszfal, komoly erőfeszítés nélkül lehet a 21. század szabta igényekre alakítani.

Kifejezetten ajánlom azoknak a jó módú egy-két gyermekes családoknak, aki egyszerre élveznék a parkos környezet, és a pár lépésre lüktető belváros forgatagát, de nem kérnek a turisták okozta felfordulásból.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 87 m2
Méret tulajdoni lap szerint 85 m2
Teraszméret 2 m2
Eladási ár 61 800 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás DK

Helyiséglista

Előszoba 3 m2
Szoba 5 m2
Kamra 2 m2
Gardrób 3 m2
Fürdőszoba WC-vel 5 m2
Konyha 10 m2
Hall 14 m2
Szoba 18 m2
Nappali 24 m2
Ingatlan eladási ár
61 800 000 Ft
191 806
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!