A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

XII. ker. Központi, ZÖLD, FELÚJÍTOTT, 2.5 szobás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1126 Budapest XII. kerület

XII. Kissvábhegyen, ZÖLD környezetben, mégis 5 perc sétára a Déli pályaudvartól, a Tóth Lőrinc utca felől megközelíthető PATINÁS téglaépületben kínálok eladásra egy 1. EMELET magasságában elhelyezkedő 75 nm, 2.5 szobás, FELÚJÍTOTT lakást.

A saroktelken található, KARBANTARTOTT épületet, ápolt KERT veszi körbe minden oldalról. A lépcsőházból 10 lépcső vezet a lakásig, így idősebbeknek is könnyen megközelíthető. A babakocsi jól elfér a lépcsőházban; a kertkapú és a ház bejárata is zárt, tehát biztonságos a tárolása.

Az előszobából nyílik a 21 nm, D tájolású nappali, ami kerten át néz az utcára. A nappaliból balra egy tágas, 26 nm, FRANCIA ERKÉLYES szobába lépünk be, ami szintén NAPSÜTÖTTE. A nappaliból jobbra egy 7 nm háló található, aminek az ablaka kertre néz.

A keményfa borítású előszobából nyílik az ablakos konyha, ahol a CIRKÓ Junkers kazánja is helyet kapott és a beépített konyhabútorban gáztűzhely és sütő segíti a finom falatok készítését.

Szintén az előszobából nyílik a kisablakos, kádas fürdőszoba és a külön toalett. A fűtésről és a melegvíz ellátásról a kombi cirkó gondoskodik. A közös költség 18.000 Ft, ami a felújítási alapot, a VÍZFOGYASZTÁST és a szemétszállítást illetve a ház üzemeltetési díjait fedezi. Minden egyéb közmű egyedi mérésű.

A 3 szoba felújítása 4 éve történt, aminek keretében a korábbi polgári nyílászárók, modern FA ablakokra lettek cserélve. A keményfa parketta karbantartása is megtörtént. A VILLANYHÁLÓZAT is megújult. Ezzel párhuzamosan a házban a VÍZHÁLÓZAT modernizálása zajlott le.

A lakáshoz tartozik egy ZÁRHATÓ és száraz pincei tároló, ami 3 nm és a korszerűsítés keretében fém ajtót kapott. A parkolás az utcán INGYENES.

A környék méltán népszerű, mivel a Svábhegy ősfákkal tarkított, MEGHITT környezete 2 megálló távolságra található a Déli pályaudvartól a 21 és 21 A buszokkal, így 3 perc alatt elérhető a piros METRÓ, a 17, 56, 61 villamosok és számos buszjárat. A bevásárlásról és a szórakozásról a MOM és a MAMMUT gondoskodik, a Normafa a sportolók és kirándulókat várja..

Összességében egy EXKLUZÍV környezetben található, FELÚJÍTOTT és CSALÁDBARÁT OTTHON, amit jó szívvel ajánlok idősebbek számára is!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 75 m2
Méret tulajdoni lap szerint 70 m2
Teraszméret 0.5 m2
Eladási ár 53 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
53 900 000 Ft
160 723
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!