A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Áron alul, nagy polgári lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1126 Budapest XII. kerület

A XII. kerületben a sokak által ismert Márvány utcában kínálok megvételre, pár percre a MOM-tól és a Déli pályaudvar-tól, kiváló közlekedési kapcsolatok mellett, három szintes, polgári társasház, 1. emeletén, csendes, déli tájolású, 78 nm alapterületű, esztétikailag és műszakilag is felújított, 2+1 szobás lakást.

A társasház stabil anyagi helyzetben van és saját megtakarítással is rendelkezik. Folyamatosan karbantartott kívül-belül. A lakó közössége tisztaság- és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve.

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.

Műszaki:

A lakás teljes műszaki felújítására 4 éve került sor, amelynek során cserélve lett a teljes villany és víz vezeték rendszer, nyílászáró csere, tavalyi évben pedig a festés és kémény felújítás is megtörtént.

A nappali áthelyezésével a konyhába, akár 3 szobás lakás is kihozható belőle.

Közös költség 20000 forint, amely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, áramot, vizet, a házbiztosítást és a felújítási alapot. Ezen felül a gáz számla mérőórák alapján fizetendő. Mely télen 15 nyáron 5 ezer forint.

Fűtése: Gáz cirkó

Belmagasság: 3,1 méter

Környék:

A környéket a remek közlekedés és a kitűnő ellátottság jellemzik, minden tekintetben. A Szél Kálmán tértől 10 percre, a Déli pályaudvartól 5 perc sétára vagyunk. A társasház közvetlen közelében megtalálható minden, rengeteg pékség, nemzeti dohánybolt, közértek, bank-ATM, megszámlálhatatlan étterem, fodrászat, szépségszalonok stb., vagyis minden megtalálható, ami a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges lehet és még annál is több.

Közlekedés:

A közlekedésben fontos szempont, hogy rengeteg buszjárat, a 2-es metró és a 17, 19, 56, 56A, 59, 59A, 61-es villamos is pár perc sétára van a társasháztól, így a város bármely pontja maximum 20 perc alatt elérhető. Mivel éjjel-nappal van tömegközlekedés az Alkotás úton, így a nap bármely időszakában nagyon gyorsan haza lehet jutni.

Parkolás:

Fizetős parkolási lehetőség az utcában. (Lakcím bejelentése után ingyenes a kerületben.)

Ajánlás:

Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző és inflációt kivédő befektetésnek a gyors ütemben fejlődő exkluzív környék miatt. Ajánlom magánszemélyeknek, akik szeretnének egy jó elosztású és kiválóan alakítható, élhető és minden igényt kielégítő, csendes, jó hangulatú, nagypolgári, családias hangulatú otthont vásárolni maguknak, másodsorban befektetőknek, akik rövid vagy hosszú távú kiadással foglalkoznak, és fontos a központi, frekventált elhelyezkedés, ezáltal a gyors és könnyű kiadhatóság, ahol a jó környékhez kiváló közlekedés is párosul.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 78 m2
Méret tulajdoni lap szerint 74 m2
Teraszméret 6 m2
Eladási ár 51 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+2 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
51 900 000 Ft
161 080
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!