A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

1+2 szoba, EMELETI, napos, ERKÉLYES a MOM-nál!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1123 Budapest XII. kerület

XII. kerület szívében, a MOM Bevásárlóközponttól karnyújtásra, egy KERTES tégla társasház 2. EMELETÉN kínálok eladásra egy 61+4 nm, NY –K fekvésű, TERASZOS, 1+2 szobás, FELÚJÍTOTT lakást.

A Tartsay utca felől belépve KERTES udvar fogad minket, ahol a ház lakói parkolnak. A hatvanas években épült ház kívül – belül KARBANTARTOTT, komoly megtakarítással rendelkezik. ZÁRT lépcsőház vezet a 2. emeleti lakáshoz. ( Lift nincs. )

Az előszobából jobbra nyílik a tágas, ablakos konyha, gépesített, konyhabútorral, kivezetett elszívóval. Mellette, az előszobában külön toalett kapott helyet. A BIZTONSÁGI bejárati ajtóval szemben, a keményfa parkettás, NY tájolású nappali található, ahonnan kiléphetünk a szunyoghálóval ellátott, 4 nm TERASZRA, ami a ház fás kertjére néz és délután fürdik a NAPFÉNYBEN!

A nappaliból hármas tagolású, üvegbetétes ajtóval leválasztott rész ÉTKEZŐKÉNT funkcionál, ahol faltól – falig szekrény segíti a ruhák tárolását. Az étkező a SAROKKÁDAS fürdőn keresztül is megközelíthető.

Az étkezőből nyílik a 2 hálószoba; mindkettő 7.75 nm, ablakosak, K-i tájolásúak, délelőtt naposak, utcai nézetűek és a Budai Várra panorámásak. Keményfa parketta borításúak és a gipszkarton fal eltávolításával visszaállítható igény szerint a korábbi 15.5 nm egész szoba.

A lakás műszakilag és esztétikailag FELÚJÍTOTT állapotú; NOBO panelos elektromos fűtés, kiegészítve a nappaliban található hűtő – fűtő klímával. 2013-ban a víz-, elektromos hálózat modernizációja történt meg, illetve a parketta karbantartására is sor került. 2015-ben nyerte el jelenlegi kialakítását az étkező és a hálók. Tavaly az elektromos hálózat lett kibővítve 32 Amperre és a klíma kiépítése történt meg. Az összes ablak NYÍLÓ - BUKÓRA cserélve, redőnnyel ellátva ( konyhai ablak kivételével ) esztétikus fa beltéri ajtók.

A lakás fenntartási költsége kedvező, a közös költség mindössze 11.000 Ft, plusz 4.000 Ft az udvari kocsibeálló díja. A lakáshoz tartozik egy 3 nm zárható és száraz TÁROLÓ a pincében. A földszinten van egy közös használatú BABAKOCSI tároló.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő; a MOM, a GESZTENYÉS KERT 2 perc sétára, a 17-61 villamosokkal a BAH csomópont 1 megálló, a másik irányban a Déli pályaudvar 3 megállóra található.

Összességében egy remekül megközelíthető, kiváló adottságokkal rendelkező; TERASZOS,körbenapozott, jó elosztású, BELBUDAI, CSALÁDBARÁT OTTHON! Jó szívvel ajánlom pároknak, családalapítás előtt állóknak, kiscsaládosoknak!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 63 m2
Méret tulajdoni lap szerint 61 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 54 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás nyugat

Helyiséglista

Előszoba 4.5 m2
WC 1 m2
Fürdőszoba 3.5 m2
Konyha 12.5 m2
Háló 7.75 m2
Háló 7.75 m2
Loggia 4 m2
Nappali 25 m2
Ingatlan eladási ár
54 900 000 Ft
168 539
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!