A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Belső-Ferencvárosban 3 szobás lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1093 Budapest IX. kerület

Környék:

A lakás a IX. kerület egyik legkedveltebb részén, Belső-Ferencvárosban,a Nagycsarnok szomszédságában, a Pipa utcában található. A közvetlen környezetében található a Fővám tér, Váci utca, Kálvin tér, és még számos kedvelt turisztikai célpont.

Közlekedés, infrastruktúra:

Az ingatlan elhelyezkedése, tömegközlekedés szempontjából is telitalálat. A 2,47,48,49-es villamos, a M3,M4-es metró, 9,15,115-ös busz, a 83-as troli, valamint éjszakai buszjáratok megállóhelyei pár méterre találhatóak.
Bevásárlási lehetőségek,pékség, étterem, cukrászda, élelmiszerboltok, bankok, posta, iskola, óvoda, szórakozóhelyek is pár száz méteren belül elérhetőek.

A ház:

A ház az 1900-as évek elején épült, 3 szintes, műemlék jellegű épület. A 3 emeletes házban mindössze 20 lakás található, jó lakóközösséggel. Az ingatlan jó állapotú, kisebb felújítások idén esedékesek. A közös költségbe beépített felújítási alapból, folyamatosan szépítgetik.

A lakás:

A lakás az legfelső emeleten található, fölötte már csak a tetőtér helyezkedik el, ami jelenleg nincs még beépítve.
Közvetlenül a lépcsőházból nyílik. 83 nm-es, 2,5 szobás, nagy étkezőkonyhás,a fürdőszoba és wc külön helyiségben található.
Fűtését a jelenlegi tulajdonos 2013-ban gázcirkóra cserélte. A 3 szoba közül kettő utcai nézetű, ablakai a Nagycsarnok gyönyörű épületére néznek.
Jelenleg albérlők lakják, ha befektetési céllal vásárolja meg a leendő tulajdonos, szívesen maradnának.

Ajánlom ezt a lakást Befektetőknek, a rövidtávú és hosszútávú bérbeadás egyaránt megengedett a házban, valamint fiatal párnak, családoknak akiknek fontos,hogy központi helyen, kiváló közlekedésnél,és a gyönyörű belváros és Dunapart közelében éljenek.

-3-ik emelet
-83nm
-2,5 szoba
-nagy étkezős konyha
- fürdő-wc külön
-gázcirkó fűtés

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 83 m2
Eladási ár 66 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Ingatlan eladási ár
66 900 000 Ft
201 203
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!