A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Befektetési lehetőség Vízivárosban

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1027 Budapest II. kerület

Eladásra kínálok egy felújítandó, második emeleti, utcára néző, erkélyes lakást Vízivárosban, a Kandó Kálmán utcában, mindössze két utcára a Duna parttól.

A lakás jellemzői:
A lakás frekventált környéken helyezkedik el Vízivárosban, a Kandó Kálmán utcában. Ahogyan az a képeken is látható, a lakás teljes felújításra szorul, aminek pozitívuma, hogy leendő tulajdonosa kedve és igénye szerint szabhatja személyre új otthonát. A lakás azonnal birtokba vehető.

A ház jellemzői:
Az 50-es években épült ház csendes környezetben, de mégis frekventált és jól megközelíthető helyen helyezkedik el a Duna parttól sétatávolságra. A 12 lakásos társasház nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik, a házhoz tartozó közösségi területet folyamatosan gondozzák, amit természetesen tartalmaz a közös költség, ami 11.000 forint. Két éve pedig a háznak a belső homlokzata, illetve a teljes lépcsőház felújítása megtörtént, a külső homlokzatra azonban még gyűjtenie kell a háznak. A háznak egyébként tartozása nincs.

A környék jellemzői:
A II. kerület közkedvelt részén helyezkedik el az ingatlan, Vízivárosban. A környék biztonságos, illetve a tiszta utcák, rendezett házak és a barátságos környék is garantált. Nagyon jól megközelíthető, hiszen a 4-6-os villamos Mechwart ligeti megállója csupán 1 perc sétatávolságra található, ezen felül a környéken számos busz- és villamosjárat közlekedik.
A közelben találhatók élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is, mindez gyalogtávolságra.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne vagy szeretné megtekinteni a lakást, keressen bizalommal!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 44 m2
Eladási ár 43 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
43 500 000 Ft
135 043
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!