A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

72nm-es 1+2 félszobás nagypolgári lakás a Baross téren!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

Eladó egy második emeleti,udvari nézetű 72nm-es 1+2 félszobás nagypolgári lakás a Baross téren!

Minden nagyvárosnak megvannak a legfontosabb csomópontjaik, ezek általában a pályaudvarok környékén helyezkednek el. Budapesten három ilyen is található, a Déli pályaudvar Budán, a Nyugati és Keleti pályaudvarok Pesten.
A Baross tér a Keleti pályaudvarnak ad helyet, mint Budapest tömegközlekedésének egyik legkiemeltebb pontja. Több metró, villamos, troli és busz járat jár a környéken, vagy éppen itt van a végállomásuk.
Ebben a környezetben kínálunk eladásra egy 72 négyzetméteres, második emeleti jó állapotú lakást. Mivel három emeletes az épület, így lift nem került beszerelésre, helyette a tágas lépcsőházon jutunk fel a 2. emeletre. A rendezett félkörfolyosós házban ezen az emeleten ez az utolsó lakás, így nincs "eljárkálás" az ablakok előtt.
A lakásba lépve tágas előszobába érkezünk, innen jobbra nyílik a hatalmas fürdőszoba, a bejárati ajtóval szemben pedig található az étkezős konyha, jó állapotú beépített konyhabútorral és minőségi gépekkel.
Az előszobából jobbra nyílik a nappali, mellette valaha egy másik hatalmas szoba volt amit átalakítottak 2, ablakos hálószobává egy közlekedővel. Különleges megoldásként beépítettek egy nagy galériát is amely mindhárom szobát érinti, mégis eléggé szeparált akár egy újabb lakótérnek is beillik. A fűtés 3 konvektorral illetve egy régi, de jó Héra gázégős cserépkályhával van megoldva.
A közös költség 10.000.- Forint amely a szokásos alap dolgokat tartalmazza, ezen felül a közüzemi fogyasztások egyedi mérőórák alapján fizetendőek.

Ajánlanám befektetőknek, hosszú távon 3-4 diák is kényelmesen el tud benne lakni, vagy egy népesebb család minden tagjának élhető "saját" életteret biztosít a lakás. Központi elhelyezkedése miatt akár RbnB-re is alkalmas lehet hiszen legalább 6-8 fő kényelmesen elfér benne. Családok számára egyenesen ideális, sok lakószobájával, de ha valaki átalakításban gondolkodik, arra is van lehetőség, mindössze a 11nm-es konyhát kell szobává alakítania, a konyhát pedig be lehet építeni a 25nm-es nappaliba és máris nyert még egy plusz szobát.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 72 m2
Eladási ár 43 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet

Helyiséglista

Galéria 15 m2
Közlekedő 5 m2
Szoba 9 m2
Szoba 10 m2
Szoba 26 m2
Étkezős konyha 11 m2
Fürdőszoba WC-vel 5.6 m2
Előszoba 4.5 m2
Ingatlan eladási ár
43 000 000 Ft
133 491
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!