A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Gyerekkuckós családi ház - minden kisgyerek álma!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7135 Dunaszentgyörgy

Dunaszentgyörgy csendes helyén eladásra kínálunk egy nagy telken található, jó állapotban lévő vegyes falazatú családi házat, melyet a tulajdonos folyamatosan karban tartott. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, radiátoros gázkazánfűtés (kondenzációs) adja a meleget, de emellett kémények is adottak, így a kandallós-cserépkályhás fűtés is megoldható.
Az épület tetőfödéme is szigetelt, alulról is teljesen száraz, mivel magasabban helyezkedik el az átlagosnál. Egy linóleumos nappali-étkező, két linóleumos szoba és egy hangulatos laminált parkettás gyerekkuckóvá átalakított félszoba található benne, ahol az épített gyerekkuckó az ingatlan részét képezi.
Járólappal fedett a konyhája és a kamrája, illetve a fürdőszoba-wc is, mindezek az étkező felől közelíthetők meg. A fürdőszobába a fürdőkád mellé tusoló is beépítésre került.
Az épület melletti udvar kertje rendezett, előtetős terasz és egy kis kerti tó is helyet kapott benne.
A jókora telken a kert utcafronti részén fedett, fából készül kerti szerszámtároló kapott helyet. A ház folytatásaként további melléképületek találhatók: téglával kirakott száraz pince, műhely, füstölő, további zárt és nyitott tárolók, nyári konyha, a másik oldalán két állásos garázs, illetve a kertben hátrafelé pedig az aktív állattartás miatt baromfiólak, nyúlketrecek, ólak és kennelek is vannak. A kertben gyümölcsfák, a telken konyhakert van. A nagy telek mérete miatt az ingatlan lovak tartására is kifejezetten alkalmas, illetve meg is osztható.
A ház vastag falazata és a tető (betoncserép) födémének szigetelése miatt a fűtési rezsi is rendkívül alacsony, termosztáttal vezérelt a fűtés.
Kerti vízmérős locsolókút és külön fúrt kút is található a telken.

Minimális felújítással (festés) azonnal költözhető.

Az alaprajz és a méretezés tájékoztató jellegű.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Eladási ár 17 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
17 000 000 Ft
52 775
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!